Skip to main content

Werk mee aan het nieuwe verkoelen, verwarmen en ventileren

GA werken bij een duurzaam bedrijf

Groupe Atlantic Nederland is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste innovatoren op het gebied van all-electric wonen, leven en werken. Bij onze ontwikkelingen staat duurzaamheid en het hebben van een positieve impact op onze omgeving centraal.  Dit dragen we ook uit op de werkvloer. We houden van nuchterheid, transparantie, en korte communicatielijnen, waarbij we samen de verantwoordelijkheid delen voor alles wat we doen.

Bij Groupe Atlantic Nederland sta je nooit stil. We zijn voortdurend in beweging. Wij vinden dat je altijd de ruimte moet hebben om jezelf te ontwikkelen. Als jij gelooft van een training beter te worden in je werk, dan geloven wij dat ook. Daarom geven we ook interne trainingen en is er de mogelijkheid voor coaching. We kijken samen met jou naar waar je naartoe wilt en kan gaan. Zodat we samen verder kunnen. Ga je met ons mee?

voor jouw toekomst

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, voor diverse afdelingen en specialisaties. Onderstaand vind je onze huidige vacatures.

Office Coördinator

In de rol van Office Coördinator ben je het visitekaartje van de organisatie en ontgaat je niets. Je bent een proactieve zelfstarter en kunt zelf inschatten waar jouw hulp het hardst nodig is. Je ontzorgt collega’s in de breedste zin van het woord.

Bekijk vacature

HR Manager

Ben jij een zelfredzame, energieke ‘people manager’ die er energie van krijgt om een team te coachen? En ben jij er helemaal klaar voor onze HR afdeling naar een volgend niveau te brengen? Dan zoeken wij jou!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Online marketeer

Ben jij een creatieve, analytische en proactieve marketeer die een doeltreffende communicatie strategie ontwikkelt én uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Business controller

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het analyseren, uitvoeren en controleren van alle financiële aspecten van de bedrijfsprocessen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Junior Product Development Engineer

Als junior product development engineer ondersteun je bij het ontwikkelen van onze nieuwste ventilatie producten.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Technisch support medewerker

Jij bent de eerste hulp voor onze klanten. Met jouw vindingrijkheid en creativiteit zorg je ervoor dat de klacht wordt opgelost en de klant tevreden is.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Project consultant utiliteit

Je bent dé vraagbaak als consultant voor grootschalige projecten en maakt vanuit jouw technische en commerciële inzicht écht het verschil bij onze klanten!

36 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Aftersales support medewerker

Ben jij klantvriendelijk en geïnteresseerd in techniek? Voor onze serviceafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Aftersales support medewerker.

24 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Product Development Engineer

Als product development engineer werk je mee aan het ontwikkelen van onze nieuwste ventilatie producten.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Accountmanager utiliteit (regio Noord-Oost Nederland)

Ga jij aan de slag met het versterken en uitbouwen van jouw klantportfolio met als doel nog meer scholen, kantoren en winkels voorzien van een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat? Dan zijn we op zoek naar jou in de rol van Accountmanager utiliteit!

36 – 40 uur

Landelijk

Bekijk vacature

Accountmanager woningbouw (Zuid-Nederland)

Ben jij op zoek naar een sales functie waarin commercie en techniek samen komen en je vanuit jouw expertise bij kunt dragen aan een duurzame toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van Accountmanager woningbouw!

36 – 40 uur

Landelijk

Bekijk vacature

Key accountmanager warmtepompen

Laat jij onze bekendheid landelijk en strategisch groeien? Samen bouwen we verder aan onze organisatie en een duurzame toekomst!

Landelijk

36 – 40 uur

Bekijk vacature

Junior key accountmanager ventilatie

Ben jij een relatiebouwer én een netwerker en laat jij onze bekendheid landelijk en strategisch groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou om samen verder te bouwen aan onze organisatie en een duurzame toekomst!

36 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Staat er niets voor je tussen maar ben je wel enthousiast om voor ons te komen werken? Dan kun je altijd een open sollicitatiesturen voor het formulier, onder het vacature overzicht.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic Nederland

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.