Skip to main content

HR Business Partner

HBO/WO | 36-40  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Met jouw expertise en positief-kritische blik zijn de managers bij jou aan het juiste adres voor een goed advies over HR en organisatievraagstukken. Jij bent een echte Business Partner en actief MT lid. Denkt graag mee, brengt HR-verbetervoorstellen in en gaat vervolgens met de realisatie aan de slag.

Als HR Business Partner bij Groupe Atlantic Nederland stippel je de HR-strategie uit voor de organisatie. Dit doe je samen met een hecht HR-team in Nederland. Ieder brengt zijn eigen expertise mee en er is veel afstemming en overleg met elkaar.

De recruitment adviseur richt zich op arbeidsmarkt communicatie en recruitment, de HR Projecten Manager richt zich op de meer technisch/juridische HR-projecten. Samen initiëren jullie nieuwe HR-projecten, brengen deze tot een succesvolle afronding en zorgen jullie voor de invoering ervan in de organisatie.

Belangrijke HR-topics waar HR momenteel actief mee is, zijn onder anderen:

 • Cultuur
 • Opleidingen & Trainingen
 • Compensation & Benefits
 • Employee experience & Retention
 • Talentmanagement
 • Recruitment & Employer Branding

Jij kan hier écht het verschil maken. Door je in te zetten voor de ontwikkeling van medewerkers. Medewerkersbetrokkenheid en werktevredenheid te verstevigen. Je hebt een coachende rol richting managers. Denkt proactief met hen mee, zodat zij met de juiste tools medewerkers goed kunnen begeleiden.

Kortom, een zeer afwisselende functie waarin je zowel strategisch als uitvoerend je rol pakt. Een bouwende, verbindende rol, waar je coach, projectmanager, gesprekspartner, adviseur en collega in één zult zijn. In een omgeving waar ook jij op jouw beurt gestimuleerd wordt je verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen.

Taakomschrijving

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Het HR-team in Nederland bestaat naast de HR Business Partner uit nog drie collega’s: een medewerker HR-administratie, een recruitment adviseur en de HR Projecten Manager. De salarisverwerking is uitbesteed. Als HR Business Partner werk je nauw samen met je collega’s. Je stelt een jaarplan op voor de HR-afdeling en je borgt dat deze behaald wordt. Je coacht teamgenoten zowel inhoudelijk als persoonlijk zodat het beste in hen naar boven komt en zij in staat zijn om hun doelen te realiseren.

Ook ben je onderdeel van het internationale HR-team van Groupe Atlantic (+/- 600 HR-specialisten), waar je betrokken bent bij internationale HR-projecten en de vertaling ervan naar Nederland. Samen met je internationale HR-collega’s woon je (digitale) maandelijkse HR-bijeenkomsten bij, volg je webinars en workshops over uiteenlopende HR-onderwerpen. Je spart en leert met elkaar om tot het beste resultaat te komen voor alle Group Atlantic organisaties. Eens in het kwartaal kom je samen in Frankrijk.

Concreet betekent dit dat jij je o.a. bezig zult houden met:

 • Het opzetten van het strategische HR beleid en de uitvoering daarvan;
 • Het opzetten, uitvoeren, implementeren en evalueren van verschillende HR (-gerelateerde) projecten;
 • Het adviseren van het management en directie op relevante HR-onderwerpen;
 • Het implementeren van HR-processen die de activiteiten van de organisatie ondersteunen;
 • Het coachen en begeleiden van managers op alle niveaus binnen de organisatie en het aansturen van het HR team;
 • Het succesvol onderhouden van het contact met collega’s van alle lagen binnen de organisatie en het effectief oplossen van problemen met werknemersrelaties binnen alle wettelijke en compliance richtlijnen;
 • Het toezicht houden op de HR- en salarisadministratie;
 • Het voeren van verzuimgesprekken en het begeleiden van langdurige verzuimtrajecten als Casemanager;
 • Het sparren met het HR team in Nederland én met de professionals van de verschillende landen van Groupe Atlantic.

Wat je collega's zeggen

In deze rol maak je onderdeel uit van onze HR-afdeling. Wil jij weten hoe een afdeling er bij ons uit kan zien? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking met onze marketing afdeling als voorbeeld!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Dit neem jij mee

Het profiel van de ideale kandidaat:

 • Een bachelor diploma bij voorkeur in de richting van HRM/ Bedrijfskunde;
 • Je hebt zo’n 5 jaar HR-ervaring;
 • Je bent op de hoogte van HR-actualiteiten en hebt actuele kennis van het arbeidsrecht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je bent in staat autonoom te werken, bent zelfredzaam en resultaatgericht;
 • Je bent een vlotte en energieke teamplayer.

Wat wij jou bieden

Waarom je graag bij ons wilt werken:

Je komt te werken in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf met een duidelijke toekomstvisie, welke zich inzet voor een duurzamer en gezonder Nederland. Bij ons kun je flexibel werken, denken we mee aan je zorgverzekering, gezond leven en sporten én bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij:

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een 60% / 40% pensioenregeling (60% betalen wij, 40% investeer jij);
 • Na je eerste jaar deel je mee in de winst (winstdelingsregeling)
 • Een laptop (en indien nodig voor je functie, een telefoon) van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding – 0,21 cent per km – tot een max van 60 km per dag;
 • Hybride werken – indien het past bij je functie krijg je de mogelijkheid om 50% van je werkweek thuis te werken;
 • Flexibele werktijden – jij bepaalt zelf wanneer je werkt (ergens tussen 7.30-18:00 uur);
 • Mogelijkheid tot sporten met korting bij Fit20;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Daarnaast krijg je ook alle begeleiding die je nodig hebt en zetten we in op je persoonlijke ontwikkeling en binding met collega’s. Dit doen we o.a. door:

 • Een uitgebreid onboarding programma – hierdoor ken je de organisatie en je collega’s binnen no-time;
 • Meerdere evaluatiemomenten per jaar met persoonlijke ontwikkeltrajecten;
 • De mogelijkheid om kosteloos trainingen te volgen bij GoodHabitz;
 • En natuurlijk toffe bedrijfsuitjes en activiteiten – denk aan kerstdiners, paaslunches, kwartaalborrels, pizza avonden en een jaarlijkse Citytrip en Familiedag.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief

  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.