Skip to main content

HR Manager

HBO/WO | 36-40  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Als HR Manager bij Groupe Atlantic Nederland stippel je onze HR strategie uit. Je zorgt niet alleen voor een goed doordacht HR beleid, maar zorgt ook voor een uitstekende uitvoering. Je krijgt er energie van om HR projecten van A tot Z op te pakken en ervoor te zorgen dat deze succesvol en tijdig worden afgerond.

Je zorgt ervoor dat onze medewerkers kunnen werken aan hun eigen ontwikkeling en nog meer betrokken en tevreden zijn binnen de organisatie. Je hebt een coachende rol richting onze managers en denkt graag proactief met hen mee. Ook voer je verzuimgesprekken en begeleid je langdurige verzuimtrajecten als casemanager.

Met jouw expertise en positief kritische blik zijn ze bij jou aan het juiste adres als het gaat om een goed advies over HR en organisatievraagstukken. Belangrijke HR topics van dit moment zijn bijvoorbeeld opleidingen & trainingen, compensation & benefits, employee experience/retentie, talentmanagement, recruitment en employer branding.

Daarnaast ben je een actief MT lid en krijg je er energie van om mee te denken, verbetervoorstellen te delen en deze vervolgens te realiseren binnen een gesteld budget en tijd frame. Kortom: een hele afwisselende functie waarin je zowel strategisch als uitvoerend je rol pakt.

Taakomschrijving

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Je bent verantwoordelijk voor de aansturing van het HR team in Nederland bestaande uit drie collega’s: een HR assistent, adviseur recruitment en officemanager. Je stelt met deze collega’s een jaarplan op voor de afdeling en persoonlijke KPI’s per medewerker en borgt dat deze behaald worden. Je coacht je medewerkers zowel op inhoudelijk als persoonlijk vlak zodat het beste in hen naar boven komt.

Als HR Manager bij Groupe Atlantic Nederland maak je daarnaast onderdeel uit van een internationaal HR team en woon je maandelijks internationale HR meetings bij en volg je webinars en workshops over wisselende HR onderwerpen. Je spart met elkaar om tot het beste resultaat te komen. Je rapporteert in deze rol rechtstreeks aan onze algemeen directeur.

Concreet betekent dit dat jij je o.a. bezig zult houden met:

 • Het opzetten van het strategische HR beleid en de uitvoering daarvan;
 • Het opzetten, uitvoeren, implementeren en evalueren van verschillende HR (-gerelateerde) projecten;
 • Het adviseren van het management en directie op relevante HR-onderwerpen;
 • Het implementeren van HR-processen die de activiteiten van de organisatie ondersteunen;
 • Het coachen en begeleiden van managers op alle niveaus binnen de organisatie en het aansturen van het HR team;
 • Het succesvol onderhouden van het contact met collega’s van alle lagen binnen de organisatie en het effectief oplossen van problemen met werknemersrelaties binnen alle wettelijke en compliance richtlijnen;
 • Het toezicht houden op de HR- en salarisadministratie;
 • Het voeren van verzuimgesprekken en het begeleiden van langdurige verzuimtrajecten als Casemanager;
 • Het sparren met het HR team in Nederland én met de professionals van de verschillende landen van Groupe Atlantic.

Wat je collega's zeggen

In deze rol maak je onderdeel uit van onze HR-afdeling. Wil jij weten hoe een afdeling er bij ons uit kan zien? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking met onze marketing afdeling als voorbeeld!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Wat jij toevoegt

De ideale HR manager voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma bij voorkeur in de richting van HRM;
 • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een internationale, strategische HR rol;
 • Je hebt sterke kennis van arbeidsrecht en ervaring in het opzetten van diverse HR projecten;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Excel;
 • Je bent in staat autonoom te werken, bent zelfredzaam, resultaatgericht en beschikt over een groot aanpassingsvermogen richting verschillende culturen en situaties;
 • Je bent een energieke people manager, teamplayer en krijgt er energie van een team te coachen.

Wat wij jou bieden

Waarom je bij bij Groupe Atlantic zou willen werken

Als HR Manager bij Groupe Atlantic Nederland word je een uitdagende en afwisselende baan geboden waarin je je zowel bezighoudt met het opzetten van het strategische HR beleid als met het uitdenken en de uitvoering van belangrijke HR projecten. Daarnaast maak je onderdeel uit van het internationale HR team en ben je daarin een belangrijke sparringpartner voor de groep. Verder worden je de volgende zaken geboden:

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 36 – 40 uur per week waarin je veel kunt leren;
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma zodat je je collega’s, de afdelingen en de processen leert kennen;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen vanuit onze online portal;
 • Werken voor een bedrijf waarin de focus ligt op het produceren van duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten die passen in de wereld van nu;
 • Open, hands-on cultuur. Met een prettige en informele no-nonsense sfeer met 45 enthousiaste collega’s;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in ons energie neutrale bedrijfspand in Veenendaal;
 • Veel leuke georganiseerde uitjes zoals een jaarlijkse CityTrip, familiedag, kerstdiner, en diverse leuke PV activiteiten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV
  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.