Skip to main content

GA voor de beste merken

Groupe Atlantic Nederland kan als enige aanbieder op de markt écht slimme en geïntegreerde totaaloplossingen bieden. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat. Gezond, duurzaam en bovenal comfortabel. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

Aanjagers van nieuwe lucht

Wij ontwikkelen en leveren een breed assortiment ventilatie producten van het merk Orcon. We hebben een uitgebreid programma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op all-electric totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Orcon vindt dat iedereen moet kunnen genieten van gezonde lucht. Daarom ontwikkelen we technologieën voor het creëren van een buitengewoon binnenklimaat waarin mensen op een gezonde, comfortabele, energiezuinige en betaalbare manier kunnen wonen, werken en leren. Onze focus ligt op het produceren van de beste ventilatieproducten die passen in de wereld van nu.

www.orcon.nl

Thermisch Comfort

www.atlanticclimate.nl

Naast ventilatie zijn wij gespecialiseerd in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen voor woningbouw en utiliteitsgebouwen. Hierbij werken wij met de producten van het Franse merk Atlantic.

Met een Atlantic lucht/water warmtepomp baadt u in comfort. Onze lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen.

Tevens bieden wij een hybride warmtepomp zónder binnenunit: de Aurea Hybride add-on. Dat betekent dat de cv-ketel niet verplaatst hoeft te worden en dat de ruimte in de woning behouden blijft. De Aurea Hybride add-on past op elke cv-ketel en er zijn geen f-gas handelingen nodig om deze te kunnen plaatsen.

We Know How

Tevens bieden wij oplossingen voor het all-electric verkoelen én verwarmen van één of meerdere ruimtes met behulp van de split aircoheaters of multisplit systemen van het merk Fujitsu.

Wij zijn al tientallen jaren exclusief importeur in Nederland van dit Japanse topmerk. Fujitsu is al meer dan 50 jaar trendsetter en innovator in de sectoren woningbouw en utiliteit en biedt oplossingen voor elke situatie.

De Fujitsu systemen staan vooral bekend om hun efficiëntie en milieuvriendelijk omdat ze een minimum aan primaire energie verbruiken en een veelvoud aan klimaatcomfort leveren.

www.fujitsuclimate.nl

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de all-electric energietransitie die Groupe Atlantic Nederland heeft ingezet


  Groupe Atlantic Nederland

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.