GA werken bij een duurzaam bedrijf

Groupe Atlantic Nederland is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste innovatoren op het gebied van all-electric wonen, leven en werken. Bij onze ontwikkelingen staat duurzaamheid en het hebben van een positieve impact op onze omgeving centraal.  Dit dragen we ook uit op de werkvloer. We houden van nuchterheid, transparantie, en korte communicatielijnen, waarbij we samen de verantwoordelijkheid delen voor alles wat we doen.

Bij Groupe Atlantic Nederland sta je nooit stil. We zijn voortdurend in beweging. Wij vinden dat je altijd de ruimte moet hebben om jezelf te ontwikkelen. Als jij gelooft van een training beter te worden in je werk, dan geloven wij dat ook. Daarom geven we ook interne trainingen en is er de mogelijkheid voor coaching. We kijken samen met jou naar waar je naartoe wilt en kan gaan. Zodat we samen verder kunnen. Ga je met ons mee?

GA voor jouw toekomst

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, voor diverse afdelingen en specialisaties. Onderstaand vind je onze huidige vacatures.

Uitgelichte vacature:

Medewerker Kwaliteit en Retouren

Word jij enthousiast van techniek? Heb je oog voor detail? En word je gelukkig van tevreden klanten? Ga dan bij ons aan de slag als medewerker kwaliteit en retouren!

Bekijk vacature

Business Controller

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het analyseren, uitvoeren en controleren van alle financiële aspecten van de bedrijfsprocessen en bouw je mee aan de toekomst van de organisatie.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Interne Projectmanager

Ben jij iemand met een helicopterview die energie krijgt van plannen en coördineren? Dan is de rol van interne projectmanager iets voor jou!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en ben je een kei in het bewaken van het overzicht? Kom dan ons team versterken!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Online Marketeer

Ben jij een creatieve, analytische en proactieve marketeer die een doeltreffende communicatie strategie ontwikkelt én uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Technisch Support Medewerker

Jij bent de eerste hulp voor onze klanten. Met jouw vindingrijkheid en creativiteit zorg je ervoor dat de klacht wordt opgelost en de klant tevreden is.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Product Manager Ventilatie

Als Product Manager treed je op als “ambassadeur” van onze ventilatie producten van het merk Orcon voor de woningbouw.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

AfterSales Support Medewerker

Ben jij klantvriendelijk en geïnteresseerd in techniek? Voor onze serviceafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Aftersales support medewerker.

24 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Junior Product Manager

Wil jij vanuit jouw expertise bijdragen aan een succesvol en compleet productportfolio richting een duurzame toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou in de rol van product manager!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Junior Financial Controller

Heb jij een financiële achtergrond en sta je aan de start van je carrière? Dan hebben wij een mooie uitdaging als Junior Finance Controller voor je!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Accountmanager Woningbouw (Midden-Oost)

Als account manager woningbouw ben je binnen de regio Midden-Oost verantwoordelijk voor de business development, advisering en verkoop van de duurzame oplossingen op het gebied van ventileren, verwarmen en koelen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Accountmanager Woningbouw (Zuid-Oost)

Als account manager woningbouw ben je binnen de regio Zuid-Oost verantwoordelijk voor de business development, advisering en verkoop van de duurzame oplossingen op het gebied van ventileren, verwarmen en koelen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Accountmanager Utiliteit (Midden-West)

Als Accountmanager Utiliteit ben je verantwoordelijk voor sales en new business. Binnen jouw regio ben je actief met de opbouw, het beheer en de uitbreiding van jouw klantenportefeuille.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Project Consultant Utiliteit (Noord-Oost en Noord-West)

Als project consultant utiliteit bij Groupe Atlantic Nederland ben je verantwoordelijk voor de business development, advisering en verkoop van duurzame oplossingen op het gebied van ventileren, verwarmen en koelen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Staat er niets voor je tussen maar ben je wel enthousiast om voor ons te komen werken? Dan kun je altijd een open sollicitatiesturen voor het formulier, onder het vacature overzicht.

  Upload CV
  Upload Motivatiebrief


  Groupe Atlantic Nederland

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.