GA werken bij een duurzaam bedrijf

Groupe Atlantic Nederland is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste innovatoren op het gebied van all-electric wonen, leven en werken. Bij onze ontwikkelingen staat duurzaamheid en het hebben van een positieve impact op onze omgeving centraal.  Dit dragen we ook uit op de werkvloer. We houden van nuchterheid, transparantie, en korte communicatielijnen, waarbij we samen de verantwoordelijkheid delen voor alles wat we doen.

Bij Groupe Atlantic Nederland sta je nooit stil. We zijn voortdurend in beweging. Wij vinden dat je altijd de ruimte moet hebben om jezelf te ontwikkelen. Als jij gelooft van een training beter te worden in je werk, dan geloven wij dat ook. Daarom geven we ook interne trainingen en is er de mogelijkheid voor coaching. We kijken samen met jou naar waar je naartoe wilt en kan gaan. Zodat we samen verder kunnen. Ga je met ons mee?

GA voor jouw toekomst

Op dit moment zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s, voor diverse afdelingen en specialisaties. Onderstaand vind je onze huidige vacatures.

Senior Marketeer

Ben jij een creatieve, analytische en proactieve marketeer die een doeltreffende communicatie strategie ontwikkelt én uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou in de rol van senior marketeer!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Technisch Adviseur

Als technisch adviseur verzorg je het ontwerp, de calculatie en de offerte voor aanvragen van onze duurzame oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteit.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Junior Financial Controller

Als Junior Financial Controller ben je primair verantwoordelijk voor de juistheid en tijdigheid van de boekhouding.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Sales Support Medewerker

Heb jij de ambitie om jouw affiniteit met duurzame innovaties te combineren met je commerciële en administratieve vaardigheden? En wil jij vanuit jouw expertise bijdragen aan een 2.0 versie van onze afdeling? Dan is de rol van Sales Support Medewerker iets voor jou!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Project Consultant Utiliteit (Noord-Oost en Noord-West)

Als project consultant utiliteit bij Orcon Thercon ben je verantwoordelijk voor de business development, advisering en verkoop van duurzame oplossingen op het gebied van ventileren, verwarmen en koelen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Accountmanager Woningbouw (Midden-Oost)

Als account manager woningbouw ben je binnen de regio Midden-Oost verantwoordelijk voor de business development, advisering en verkoop van de duurzame oplossingen op het gebied van ventileren, verwarmen en koelen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Accountmanager Woningbouw (Zuid-Oost)

Als account manager woningbouw ben je binnen de regio Zuid-Oost verantwoordelijk voor de business development, advisering en verkoop van de duurzame oplossingen op het gebied van ventileren, verwarmen en koelen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Accountmanager Woningbouw (Zuid-West)

Als account manager woningbouw ben je binnen de regio Zuid-West verantwoordelijk voor de business development, advisering en verkoop van de duurzame oplossingen op het gebied van ventileren, verwarmen en koelen.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Junior Product Manager

Wil jij vanuit jouw expertise bijdragen aan een succesvol en compleet productportfolio richting een duurzame toekomst? Dan zijn we op zoek naar jou in de rol van junior product manager!

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Aftersales Support Medewerker

Voor onze serviceafdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste Aftersales support medewerker.

32 – 40 uur

Veenendaal

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Staat er niets voor je tussen maar ben je wel enthousiast om voor ons te komen werken? Dan kun je altijd een open sollicitatiesturen voor het formulier, onder het vacature overzicht.

  Upload CV
  Upload Motivatiebrief


  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.