Skip to main content

GA voor de beste merken

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. Ga mee.

Alles voor een gezond, duurzaam en comfortabel binnenklimaat

Sinds 2021 hebben Orcon BV en Thercon BV officieel hun krachten gebundeld  onder de vlag van Groupe Atlantic Nederland. Met alles wat we doen, richten we ons op duurzame, all-electric totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit. Zo kun je er overal duurzaam verkoelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren.

Onze merken

Wij ontwikkelen en leveren een breed assortiment ventilatie producten van het merk Orcon. We hebben een uitgebreid programma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op all-electric totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

Naast ventilatie zijn wij gespecialiseerd in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen voor woningbouw en utiliteitsgebouwen. Hierbij werken wij met de producten Atlantic.

Hierbij behoren ook die aircoheater oplossingen van Fujitsu. Voor  het verkoelen én verwarmen van één of meerdere ruimtes met behulp van split aircoheaters, multisplitsystemen en slimme VRF oplossingen voor de utiliteit.

Omdat we zowel ventilatie, als warmtepompen als aircoheaters leveren, kunnen we de beste all-electric totaaloplossingen bieden om gebouwen duurzaam te koelen, verwarmen en ventileren. Of je er nu wilt wonen, werken of leren. Hierbij maken wij o.a. gebruik van ons unieke totaaloplossingen concept. Een aanpak waarbij we het gehele proces van calculatie tot installatie begeleiden en heldere klimaatgaranties kunnen afgeven.

Meer over onze merken kun je hier lezen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Met onze eerste roots in 1970 zijn we van een hecht familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste nationale ontwikkelaars en leveranciers van all-electric binnenklimaat systemen voor het verwarmen, verkoelen, en ventileren van woningen en utiliteits gebouwen. Onze focus ligt op het ontwikkelen, produceren en leveren van de beste producten die passen in de wereld van nu.

Deze ontwikkelingen plaatsen wij binnen het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. MVO is voor ons erg belangrijk. We doen er alles aan om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en het milieu. Zo zijn wij al jaren onderdeel van het Circulair Ondernemen initiatief van de Rabobank.

Dit betekent bijvoorbeeld dat al onze producten op zo milieuvriendelijk mogelijke manier worden geproduceerd, verpakt, verstuurd, en meer. Dit begint al bij het ontwerpen van de producten, waarbij we zorgen voor minimaal materiaal gebruik, en duurzame productiemethoden. Zo werken wij al langere tijd met de sociale werkplaats, wordt plastic zo min mogelijk gebruikt, en zijn onze producten zoveel mogelijk van gerecycled materiaal gemaakt én kunnen ze zelf gerecycled worden. Dit alles heeft er voor gezorgd dat we o.a. een gemeentelijke MVO prijs wonnen.

Zo dragen we met een buitengewoon binnenklimaat ook bij aan een gezond buitenklimaat.

Groupe Atlantic

Groupe Atlantic Nederland is onderdeel van het Franse Groupe Atlantic. Dit Franse bedrijf is inmiddels één van de meest invloedrijke wereldspelers op het gebied van thermische oplossingen. Waarbij de transitie naar duurzame, hernieuwbare energie voorop staat.

Onze gezamenlijke missie is het leveren van thermisch comfort om te kunnen voorzien in de behoeftes van miljoenen klanten over de hele wereld. We willen mensen voorzien van een gezond, comfortabel, en duurzaam binnenklimaat in alle gebouwen waar mensen leven, werken, leren, en ontspannen.

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de all-electric energietransitie die Groupe Atlantic Nederland heeft ingezet


  Groupe Atlantic Nederland

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.