Aftersales support medewerker

MBO | 24 – 40 uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling service. Je zorgt dat het spareparts- en retourproces snel en correct in ons ERP systeem afgehandeld wordt. Hierbij bel of mail je proactief met klanten en leveranciers en lever je op die manier een belangrijke bijdrage aan een uitstekende service voor jouw klanten. Ook sta je klanten telefonisch te woord en weet je op het gezicht van elke klant een glimlach te toveren door mee te denken over een passende oplossing. Verder ondersteun je de afdeling bij administratieve taken zoals het verwerken van serviceverslagen en serviceorders en dagen we je uit actief mee te denken over de werkwijze en inrichting van onze RMA-processen.

Kortom: een afwisselende rol waarin geen dag hetzelfde is en jouw administratieve en klantgerichte persoonlijkheid goed van past komt!

Taakomschrijving

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Het enthousiaste team wordt geleid door een teamleider en bestaat verder uit een service coördinator, drie directe collega’s op kantoor en vier collega’s op de buitendienst en/of kwaliteitsafdeling. Je werkt in deze rol nauw samen met je drie collega’s op kantoor, waarbij jullie er samen voor zorgen dat de werkzaamheden in goede banen worden geleid en klanten boven verwachting worden verrast!

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het invoeren en opvolgen van spare parts orders;
 • Het verwerken en opvolgen van RMA aanvragen;
 • Het aannemen van de 1ste lijns service telefoon;
 • Het verwerken van serviceverslagen en serviceorders;
 • Het ondersteunen in overige administratieve taken;
 • Het onderhouden van contact, zowel intern met collega’s als extern met leveranciers, installateurs en groothandelaren;
 • Het actief meedenken over de werkwijze en inrichting van onze RMA-processen.

Wat je collega's zeggen

Wil jij graag meer te weten komen over de afdeling service? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Wat jij toevoegt

De ideale aftersales support medewerker voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over minimaal MBO niveau;
 • Je hebt ervaring in een administratieve rol;
 • Je hebt ervaring met het werken in een ERP-systeem (ervaring met Exact is een pre);
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent communicatief sterk, assertief, klantgericht en flexibel;
 • Je hebt oog voor detail en werkt secuur.

Wat wij jou bieden

Waarom je bij bij Groupe Atlantic zou willen werken

Als aftersales support medewerker word je een afwisselende en zelfstandige functie geboden waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. De functie biedt veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Daarnaast worden je de volgende zaken geboden:

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 24 – 40 uur per week waarin je veel kunt leren;
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma zodat je collega’s leert kennen en inhoudelijke kennis opdoet over onze duurzame producten;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen vanuit onze online portal, maar ook face-to-face door het volgen van producttrainingen op locatie;
 • Werken voor een bedrijf waarin de focus ligt op het produceren van duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten die passen in de wereld van nu;
 • Open, hands-on cultuur. Met een prettige en informele no-nonsense sfeer met 45 enthousiaste collega’s;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in ons energie neutrale bedrijfspand in Veenendaal;
 • Veel leuke georganiseerde uitjes zoals een jaarlijkse CityTrip, familiedag, kerstdiner, en diverse leuke PV activiteiten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV
  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.