Aftersales Support Medewerker

Solliciteren

Comfort technologie verder brengen. Onze mensen verder brengen.

Bij Groupe Atlantic Nederland sta je nooit stil. We zijn voortdurend in beweging. Duurzame ontwikkelingen met het oog op de mens staan bij ons voorop. We houden daarom van korte communicatielijnen, snel schakelen met collega’s en samen verder groeien. Wij vinden dat je altijd de ruimte moet hebben om jezelf te ontwikkelen. Als jij gelooft van een training beter te worden in je werk, dan geloven wij dat ook. Daarom geven we ook interne trainingen en is er de mogelijkheid voor coaching. We kijken samen met jou naar waar je naartoe wilt en kan gaan. Zodat we samen verder kunnen. Ga je met ons mee?

Jouw Functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de 1ste lijns telefonische helpdesk en zorg je ervoor dat klanten het gesprek met een positief gevoel afsluiten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling service. Je zorgt dat het spareparts- en retourproces snel en correct in ons ERP systeem afgehandeld wordt. Hierbij bel of mail je proactief met klanten en leveranciers en lever je op die manier een belangrijke bijdrage aan een uitstekende klantenservice. Je weet op het gezicht van elke klant een glimlach te toveren door excellente service te bieden en mee te denken over een passende oplossing.

Verder ondersteun je de afdeling bij administratieve taken zoals het verwerken van serviceverslagen en serviceorders en dagen we je uit actief mee te denken over de werkwijze en inrichting van onze RMA-processen. Kortom: een afwisselende rol waarin geen dag hetzelfde is en jouw administratieve en klantgerichte persoonlijkheid goed van past komt!

Wat heb je nodig

De ideale Aftersales support medewerker voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt minimaal over een afgeronde MBO4 opleiding, bijvoorbeeld richting administratie;
 • Je hebt ervaring in een administratieve rol;
 • Je hebt ervaring met het werken in een ERP-systeem (ervaring met Exact is een pre);
 • Je hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent communicatief sterk, assertief, klantgericht en flexibel;
 • Je hebt oog voor detail en werkt secuur.

Wat bieden wij

 • Werken voor een bedrijf waarin de focus ligt op het produceren van duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten die passen in de wereld van nu;
 • Open, hands-on cultuur.  Met een prettige en informele no-nonsense sfeer met 45 enthousiaste collega’s;
 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32 – 40 uur per week;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in ons energie neutrale bedrijfspand in Veenendaal;
 • Als de situatie het weer toelaat een jaarlijkse CityTrip, familiedag, kerstdiner, en diverse leuke PV activiteiten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Taakomschrijving

Het enthousiaste team wordt geleid door een teamleider en bestaat verder uit een service coördinator, drie directe collega’s op kantoor en 4 collega’s op de buitendienst en/of kwaliteitsafdeling. Je werkt in deze rol nauw samen met de service coördinator waarbij jullie er samen voor zorgen dat de administratieve processen in goede banen worden geleid en klanten boven verwachting worden verrast!

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het aannemen van de 1ste lijns telefonische (service) helpdesk;
 • Het invoeren en opvolgen van spare parts orders;
 • Het verwerken en opvolgen van RMA aanvragen;
 • Het verwerken van serviceverslagen en serviceorders;
 • Het ondersteunen in overige administratieve taken;
 • Het onderhouden van contact, zowel intern met collega’s als extern met leveranciers, installateurs en groothandelaren;
 • Het actief meedenken over de werkwijze en inrichting van onze RMA-processen.

Leer ons kennen

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. Ga mee!

Wat je collega's zeggen

Werken bij Groupe Atlantic Nederland betekent dat je je geen dag hoeft te vervelen. De ene dag sta je op locatie een bedrijfsfilm aan te sturen, het volgende moment maak je een interne nieuwsbrief, en weer een dag later presenteer je je nieuwste campagne concept aan het management team. Daarbij heb je veel overleg met je collega’s, een gezellige club mensen die graag hun handen uit de mouwen steken!

Sollicitatieprocedure

Stap 1: Sollicitatie
Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?
Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest
Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek
Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties
Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod
Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!
Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV
  Upload Motivatiebrief


  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.