Skip to main content

Nederland bevindt zich in een aantal grote transitiefases en staat voor de uitdaging om duurzamer te worden. Niet alleen vanwege de klimaatdoelstellingen, maar ook om bij te dragen aan een toekomstbestendige leefomgeving.

Groupe Atlantic Nederland kan als enige aanbieder op de markt écht slimme en geïntegreerde totaaloplossingen bieden. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat. Gezond, duurzaam en bovenal comfortabel. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

Tijdens de VSK 2024 zoeken wij de samenwerking op met jou, als toekomstgerichte professional, om deze uitdagingen samen aan te gaan. De focus ligt op de verduurzaming van gebouwen, waarbij all-electric warmtepompen, hybride oplossingen, ventilatiesystemen en aircoheaters centraal staan.

Tijdens je bezoek aan onze stand op de VSK 2024 vertellen we je hier graag nog meer over. Bezoek ons in Hal 12 stand D030!

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de all-electric energietransitie die Groupe Atlantic Nederland heeft ingezet


    Leave a Reply