Skip to main content

Op 12 en 13 mei vind je Groupe Atlantic Nederland op Installatiefestival: NXT GEN te Papendal, Arnhem!

NXT GEN is een echte hands-on beleving voor jong en oud. Een vakbeurs in een festivaljasje. Dat is niet alleen leuk voor de (toekomstige) installateur en ondernemer, maar ook voor het hele gezin is het een interessante happening.

NXT GEN is een vakbeurs zoals die gewend bent, maar dan in een fantastisch festival jasje! Dat betekent muziek, vermaak, (kosteloos) lekker eten en drinken én het nieuwste van het nieuwste op installatievlak.

Kennis en plezier

Op verschillende plekken en in verschillende vormen kun jij je onderdompelen in de huidige en toekomstige generatie duurzame installaties en testen we het probleemoplossend vermogen van de volgende generatie installateurs met verschillende (installatie)activiteiten.

NXT GEN is dé plek om meer te weten te komen over verschillende producten, merken en diensten. En om in contact te komen met verschillende experts en specialisten. Een unieke combinatie van kennis, netwerken en plezier.

NXT GEN Producten

Groupe Atlantic Nederland vind je op stand #27. Hier tonen wij het Orcon OptiAir balansventilatiesysteem en de Atlantic Ixtra M monoblock oplossingen.

De Orcon OptiAir is een uiterst compact, extreem zuinig en een bijzonder slim plafond toestel. Het balansventilatiesysteem is geschikt voor toepassingen op de kleinste plekken in de woningbouw. En dankzij de intelligente werking ventileert hij alleen als het nodig is. Het resultaat: een optimale luchtregeling op elk moment.

De Atlantic IXTRA is een high-end monoblock warmtepomp voor nieuwbouw en renovatie. De monoblock buitenunit excelleert in ongekende stilte en een luxe afwerking. Dankzij de coaxiale warmtewisselaar is deze verzekerd van een lange levensduur en zeer efficiënte werking. Daarnaast is deze toe te passen in combinatie met verschillende binnenunit opstellingen zoals een control box, hydrobox, DUO, of losse boiler.

Kosteloze toegang

Graag laten we je kennis maken met deze NXT GEN producten op onze stand én dagen we je graag uit om te komen testen hoe goed jij naar prijzen weet te graaien in onze windturbine! Hopelijk tot snel!

Meer weten? Lees dan hier verder en regel je gratis tickets meteen!

Schrijf je in voor voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de all-electric energietransitie die Groupe Atlantic Nederland heeft ingezet


    Leave a Reply