Skip to main content

Van 17 t/m 20 mei 2022 is eindelijk onze vertrouwde VSK beurs er weer! We hebben er zin in en zijn volop bezig met alle voorbereidingen.

Groupe Atlantic Nederland heeft een spectaculaire, nieuwe stand met ruimte voor alle duurzame producten van onze topmerken Orcon, Atlantic en Fujitsu. Naast onze huidige oplossingen introduceren we ook een aantal nieuwe innovaties. Op de VSK vertellen wij u er graag persoonlijk meer over.

Ons team staat klaar om u te informeren en te inspireren, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje. Ervaar de fijne sfeer van ons vernieuwde familiebedrijf.

Kortom; GA voor de voorsprong en ervaar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren bij de stand van Groupe Atlantic Nederland. Bezoek ons in hal 7 op stand D074.

Graag tot dan,

Groupe Atlantic Nederland
Madelon Voorhoeve, Sander Bruis, Roel Kuijpers

Te zien op de VSK beurs

Groupe Atlantic Nederland kan als enige aanbieder op de markt écht slimme en geïntegreerde totaaloplossingen bieden. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor een optimaal binnenklimaat. Gezond, duurzaam en bovenal comfortabel. Hierbij combineren wij premium design en geavanceerde technologie, met gebruiksvriendelijke oplossingen voor toepassingen in de woningbouw en utiliteit.

Tijdens de VSK kunt tonen wij u onze bestsellers en natuurlijk de nieuwste innovaties! Zo kunt u onder andere de volgende producten live komen bewonderen:

Swipe om meer te zien

Swipe om meer te zien

Swipe om meer te zien

Groupe Atlantic Nederland zoekt collega’s!

Groupe Atlantic Nederland is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste innovatoren op het gebied van all-electric wonen, leven en werken. Bij onze ontwikkelingen staat duurzaamheid en het hebben van een positieve impact op onze omgeving centraal.  Dit dragen we ook uit op de werkvloer. We houden van nuchterheid, transparantie, en korte communicatielijnen, waarbij we samen de verantwoordelijkheid delen voor alles wat we doen. En het beste van alles: we zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Wil jij ook werken aan het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, een volgende stap in je carriére, of sta je juist aan het begin en wil je een werkgever die jou begeleid?

Kom dan kennis maken bij HR desk op onze stand. Hier kunnen we laagdrempelig en subtiel kennis met elkaar maken. We kijken graag samen met jou naar waar je naartoe wilt en kan gaan. Zodat we samen verder kunnen. Ga je met ons mee?

Bezoek Groupe Atlantic op de VSK beurs van 17 t/m 20 mei 2022 in hal 7, stand D074.