Skip to main content

Commercieel medewerker binnendienst

Bachelor degree | 32-40  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Wil jij onze ambities van de productcategorie airco verwezenlijken en de categorie verder uitbouwen? Dan zoeken we jou in de rol van commercieel medewerker binnendienst!      


Wat je doet
Als commercieel medewerker binnendienst ben je 'in-control' voor de productgroep airconditioning. Door nauw contact te onderhouden met de afdeling inkoop, product management en verkoop ben je op de hoogte van de actuele stand van zaken en markttrends en –ontwikkelingen. Je ondersteunt bij eventuele projecten in samenwerking met de verkoop buitendienst en bewaakt het overzicht van orders en beschikbaarheid en signaleert eventuele afwijkingen. Je behandelt en informeert onze klanten en je collega’s op een proactieve manier. Je bent betrokken bij de forecast voor jouw productcategorie en onderneemt daarbij de nodige acties om alles in goede banen te leiden en klanten optimaal te bedienen. Je schakelt met sales en marketing als het gaat om leads en de opvolging daarvan. In samenwerking met de technisch adviseur zorg je voor zowel de uitwerking als de opvolging van offertes met als doel zo veel mogelijk resultaat te behalen binnen jouw productcategorie. Uiteraard blijf je ook betrokken bij de andere productcategorieën om zo een échte gesprekspartner te zijn voor jouw klanten en hen vanuit jouw expertise verder te helpen. We doen het samen als één team! 

Taakomschrijving
Het enthousiaste team wordt geleid door een teamleider en bestaat verder uit 6 directe collega’s die ieder verantwoordelijk zijn voor een specifiek onderdeel binnen de afdeling sales support. In deze rol zal je je voornamelijk bezighouden met de productcategorie airconditioning; een productgroep die momenteel sterk groeiende is!

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het proactief informeren van klanten via de mail of telefonisch;
 • Het signaleren van mogelijke afwijkingen en het proactief bedenken van een oplossing;
 • Het mede bepalen van de forecast;
 • Het verlenen van technisch advies richting klanten;
 • Het uitwerken en opvolgen van offertes, in samenwerking met onze technisch adviseur.

Wat je collega's zeggen
Meer weten over de afdeling verkoop binnendienst? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking!


Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Het profiel van de ideale kandidaat:
De commercieel medewerker binnendienst voldoet bij voorkeur aan de volgende criteria:

 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Heeft bij voorkeur ervaring in een commerciële functie (pre). Heb je dit niet? Geen probleem! Je krijgt een uitgebreid inwerktraject en volgt diverse trainingen om te slagen in jouw rol!;
 • Heeft affiniteit met techniek en onze duurzame producten of wil zich hier graag verdiepen;
 • Is communicatief vaardig, besluit over een proactieve en klantgerichte instelling en is duidelijk en transparant;
 • Is zelfstandig, positief ingesteld, stressbestendig en flexibel.

Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf met een duidelijke toekomstvisie, welke zich inzet voor een duurzamer en gezonder Nederland. Bij ons kun je flexibel werken, denken dat we elkaar ontmoeten in je zorgverzekering, gezond leven en sporten én bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij:

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • 23 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een 60% / 40% pensioenregeling (60% betalen wij, 40% investeer jij);
 • Na je eerste jaar deel je mee in de winst (winstdelingsregeling)
 • Een laptop (indien nodig voor je functie, een telefoon) van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding – 0,21 cent per km – tot een max van 60 km per dag;
 • Hybride werken - indien het past bij je functie krijg je de mogelijkheid om 50% van je werkweek thuis te werken;
 • Flexibele werktijden – jij bepaalt zelf wanneer je werkt (ergens tussen 08:00-18:00 uur);
 • Mogelijkheid tot sporten met korting bij Fit20;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Daarnaast krijg je ook alle begeleiding die je nodig hebt en zetten we in op je persoonlijke ontwikkeling en binding met collega's. Dit doen we oa door:

 • Een uitgebreid onboarding programma – ken je organisatie en je collega's binnen no-time;
 • Meerdere evaluatiemomenten per jaar met persoonlijke ontwikkeltrajecten;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen bij GoodHabitz;
 • En natuurlijk toffe bedrijfsuitjes en activiteiten – denk aan kerstdiners, paaslunches, kwartaalborrels, pizza-avonden en een jaarlijkse Citytrip en Familiedag.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.