Skip to main content

Kwaliteitscoördinator

Bachelor degree | 32-40  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Duik als kwaliteitscoördinator in onze wereld van duurzame klimaatoplossingen en vervul een belangrijke rol bij het waarborgen van topkwaliteit van al onze productgroepen. Maak impact, groei mee en word onze expert in kwaliteitsmanagement! Spreken we je snel?    

Wat je gaat doen
Als kwaliteitscoördinator ben je voortdurend bezig met het verbeteren van al onze productgroepen; ventilatie, airconditioning en warmtepompen. Naast dat je deze functie van begin af aan gaat opzetten ben je ook de verbindende factor tussen Product Management, inkoop, verkoop, aftersales innovatie en product ontwikkeling en productie. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van onze producten en processen. Onder jouw kritische blik samen met jouw interne en internationale collega’s, maken we onze producten elke dag weer beter. Je neemt deel aan ontwikkel- en verbeterprojecten en ondersteunt indien nodig de assemblageafdeling bij het maken van (balans)ventilatiesystemen om de productielijn te professionaliseren.

Taakomschrijving

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Het zorgdragen voor een effectieve kwaliteitsborging, zowel binnen de ontwikkeling van onze producten als in productie.
 • Samen met inkoop zal je o.a. auditen bezoeken van externe werkplaatsen.
 • Je bent betrokken bij het selectieproces van leveranciers, waarbij je advies aan de afdeling inkoop en het ontwikkelteam geeft.
 • Het verzorgen van interne en externe rapportages op gebied van de kwaliteitsprestaties.
 • Het opstellen van KPI’s op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service.
 • Je onderhoudt contact met internationale kwaliteitsteams binnen Groupe Atlantic.

Wat je collega's zeggen
In deze rol maak je onderdeel uit van onze afdeling Service. Wil jij weten hoe deze afdeling er bij ons uitziet? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Het profiel van de ideale kandidaat:

Je bent ondernemend, een echte kartrekker en resultaatgericht voor de organisatie. Je zorgt voor kennisdeling onder je collega’s. Doordat je veel te maken hebt met collega’s van verschillende afdelingen, is het belangrijk dat je over sterke communicatie vaardigheden beschikt en weet hoe je mensen kunt motiveren. De afdeling kwaliteit is een onafhankelijk team dat o.a. objectief advies moet geven. Zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel zijn hierin belangrijk. Verder:

 • Beschik je over een technische opleiding op minimaal HBO niveau. Denk aan bijvoorbeeld Technische bedrijfskunde of Quality Management.
 • Heb je minimaal 3 jaar (pré), werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol. Bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Klinken de kwaliteitsprogramma’s ISO 9001, ISO 14001, Lean Six Sigma jou bekend in de oren.
 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden:
Je komt te werken in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf met een duidelijke toekomstvisie, welke zich inzet voor een duurzamer en gezonder Nederland. Bij ons kun je flexibel werken, denken we mee in je zorgverzekering, gezond leven en sporten én bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij:

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • 23 vakantiedagen en 13 ATV-dagen;
 • Een 60% / 40% pensioenregeling (60% betalen wij, 40% investeer jij);
 • Na je eerste jaar deel je mee in de winst (winstdelingsregeling)
 • Een laptop (indien nodig voor je functie, een telefoon) van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding – 0,21 cent per km – tot een max van 60 km per dag;
 • Hybride werken - indien het past bij je functie krijg je de mogelijkheid om 50% van je werkweek thuis te werken;
 • Flexibele werktijden – jij bepaalt zelf wanneer je werkt (ergens tussen 08:00-18:00 uur);
 • Mogelijkheid tot sporten met korting bij Fit20;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Daarnaast krijg je ook alle begeleiding die je nodig hebt en zetten we in op je persoonlijke ontwikkeling en binding met collega's. Dit doen we oa door:

 • Een uitgebreid onboarding programma – ken je organisatie en je collega's binnen no-time;
 • Meerdere evaluatiemomenten per jaar met persoonlijke ontwikkeltrajecten;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen bij GoodHabitz;
 • En natuurlijk toffe bedrijfsuitjes en activiteiten – denk aan kerstdiners, paaslunches, kwartaalborrels, pizza-avonden en een jaarlijkse Citytrip en Familiedag.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.