Skip to main content

Sales Support Medewerker

Bachelor degree | 32-40  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Bezit jij die commerciële drive om de productcategorie warmtepompen verder te laten groeien en klanten te ontzorgen waar nodig? Dan zoeken wij jou!


Wat je gaat doen
Als sales support medewerker ben je hét eerste aanspreekpunt voor jouw klanten als het gaat om advies over onze warmtepompen en het beantwoorden van vragen per telefoon en mail. Je beheert jouw eigen productgroep en grijpt alle kansen aan om de categorie verder te laten groeien. Er is nog veel winst te behalen! Je werkt hierbij nauw samen met de accountmanagers en ondersteunt hen in de breedste zin van het woord.

Je bent verder verantwoordelijk voor het coördineren van het order management traject. Je verwerkt binnenkomende orders, signaleert eventuele afwijkingen en informeert de klant tijdig om verwachtingen goed te managen. Je krijgt er energie van om zowel intern met collega’s als extern met installateurs en groothandelaren het contact te onderhouden en vragen te beantwoorden over bijvoorbeeld producten, toepassingen, bestellingen, levertijden en prijzen. Om deze vragen goed te kunnen beantwoorden, schakel je met collega’s van andere afdelingen zoals sales, product management, service en logistiek. Jouw organisatorische vermogen zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Daarnaast volg je offertes op en bel je klanten na om te horen wat er speelt en of je nog iets voor hen kunt betekenen.

Kortom: een afwisselende functie waarin je met jouw klantgerichte en commerciële instelling het verschil kunt maken!

Taakomschrijving
Het enthousiaste team wordt geleid door een teamleider en bestaat verder uit 6 directe collega’s die ieder verantwoordelijk zijn voor een specifieke productgroep binnen de afdeling Sales Support. In deze rol zal je je voornamelijk bezighouden met de productcategorie warmtepompen; een productgroep die erg in trek is!

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het onderhouden van contact met klanten per mail en telefoon, zowel intern met collega’s als extern met jouw eigen klantgroep, zoals installateurs en groothandelaren;
 • Het geven van (product)advies richting klanten en het beantwoorden van vragen;
 • Het nabellen van klanten om hen te ontzorgen;
 • Het verwerken van orders en het bewaken van afroeporders;
 • Het signaleren van eventuele afwijkingen in de planning;
 • Het opvolgen van offertes;
 • Het oppakken van overige verkoop ondersteunende taken voor het salesteam.

Wat je collega's zeggen
Wil jij graag meer te weten komen over de afdeling verkoop binnendienst? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking!


Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Het profiel van de ideale kandidaat:
De Sales Support medewerker voldoet bij voorkeur aan de volgende criteria:

 • Beschikt over minimaal MBO+ werk- en denk niveau;
 • Heeft bij voorkeur enige ervaring in een soortgelijke rol (pre). Als je geen ervaring hebt, is dit geen probleem! We leren je graag alles zodat je de expert wordt binnen jouw productcategorie ventilatie;
 • Heeft affiniteit met onze duurzame producten;
 • Is communicatief vaardig, beschikt over een proactieve en klantgerichte instelling en heeft een commerciële drive;
 • Is zelfstandig, positief ingesteld, stressbestendig en flexibel.

Wat wij jou bieden

Je komt te werken in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf met een duidelijke toekomstvisie, welke zich inzet voor een duurzamer en gezonder Nederland. Bij ons kun je flexibel werken, denken we mee aan je zorgverzekering, gezond leven en sporten én bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij:

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een 60% / 40% pensioenregeling (60% betalen wij, 40% investeer jij);
 • Na je eerste jaar deel je mee in de winst (winstdelingsregeling)
 • Een laptop (en indien nodig voor je functie, een telefoon) van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding – 0,21 cent per km – tot een max van 60 km per dag;
 • Hybride werken – indien het past bij je functie krijg je de mogelijkheid om 50% van je werkweek thuis te werken;
 • Flexibele werktijden – jij bepaalt zelf wanneer je werkt (ergens tussen 08:00-18:00 uur);
 • Mogelijkheid tot sporten met korting bij Fit20;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Daarnaast krijg je ook alle begeleiding die je nodig hebt en zetten we in op je persoonlijke ontwikkeling en binding met collega’s. Dit doen we o.a. door:

 • Een uitgebreid onboarding programma – hierdoor ken je de organisatie en je collega’s binnen no-time;
 • Meerdere evaluatiemomenten per jaar met persoonlijke ontwikkeltrajecten;
 • De mogelijkheid om kosteloos trainingen te volgen bij GoodHabitz;
 • En natuurlijk toffe bedrijfsuitjes en activiteiten – denk aan kerstdiners, paaslunches, kwartaalborrels, pizza avonden en een jaarlijkse Citytrip en Familiedag.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.