Skip to main content

samen bouwen aan
de toekomst

GA voor innovatie

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. Ga mee.

Ontdek meer over onze merken
Boost je comfort met Atlantic warmtepompen

Wij zijn gespecialiseerd in de toepassing van lucht/lucht en lucht/water warmtepompen voor woningbouw en utiliteitsgebouwen. Hierbij werken wij met de producten van het Franse merk Atlantic.

Aanjagers van nieuwe lucht

Wij ontwikkelen en leveren een breed assortiment ventilatie producten van het merk Orcon. We hebben een uitgebreid programma voor de professionele woning- en utiliteitsbouw. Met een speciale focus op all-electric totaaloplossingen voor een buitengewoon binnenklimaat.

We Know How

Tevens bieden wij oplossingen voor het all-electric verkoelen én verwarmen van één of meerdere ruimtes met behulp van de split aircoheaters of multisplit systemen van het merk Fujitsu. Wij zijn al tientallen jaren exclusief importeur in Nederland van dit Japanse topmerk.

All-electric totaaloplossingen

Al onze merken en producten kunnen gecombineerd worden tot slimme, all-electric totaaloplossingen. Zo geef je jouw binnenklimaat een boost met de combinatie van slimme balansventilatie en warmtepomp met onze BENGBooster!

Atlantic is hét gerenommeerde Franse merk en expert op het gebied van all-electric verwarmingssystemen. Met haar strakke designs, slimme oplossingen, hoge kwaliteit en jarenlange knowhow, heeft Atlantic zich inmiddels over de hele wereld verspreid. Sinds enkele jaren is Groupe Atlantic Nederland exclusief leverancier van dit toonaangevende merk in Nederland. Met als missie “thermisch comfort voor iedereen” zetten wij ons elke dag in voor een aangenaam binnenklimaat.

Swipe om meer te zien

Bezoek de site van Atlantic

Heel Nederland aan de schone lucht. Dat jagen wij aan. De Orcon ventilatietechnologie verbetert de luchtkwaliteit in onze huizen en gebouwen. Zodat iedereen gezond kan wonen, leren en werken. Elke dag weer werken wij aan innovaties om onze ventilatiesystemen naar een hoger niveau te brengen. En door met je mee te denken weten wij er samen meer uit te halen. Dat doen we wel met beide benen op de grond, want om doelen te realiseren moet je realistisch zijn. Om het leven voor miljoenen Nederlanders aangenamer en gezonder te maken. Maar ook om een betere wereld achter te laten voor de toekomstige generaties. Daarom worden onze producten op een verantwoorde manier geassembleerd in Nederland. Voor heel Nederland.

Swipe om meer te zien

Bezoek de site van Orcon

Fujitsu is hét merk voor het verkoelen en verwarmen van één of meerdere ruimtes met behulp van Single Split AircoHeaters, Multi Split-systemen en slimme VRF oplossingen voor de utiliteit. Deze hoogwaardige AircoHeatersystemen op basis van lucht/lucht warmtepomptechnieken zijn tot in detail ontwikkeld om een optimale energiebesparing te realiseren en maximaal comfort te leveren, met oog voor installatiegemak. De Fujitsu systemen staan vooral bekend om hun efficiëntie en milieuvriendelijkheid, omdat ze een minimum aan primaire energie verbruiken en een veelvoud aan klimaatcomfort leveren.

Swipe om meer te zien

Bezoek de site van Fujitsu

Groupe Atlantic Nederland zoekt collega’s!

Groupe Atlantic Nederland is van een klein familiebedrijf uitgegroeid tot één van de grootste innovatoren op het gebied van all-electric wonen, leven en werken. Bij onze ontwikkelingen staat duurzaamheid en het hebben van een positieve impact op onze omgeving centraal.  Dit dragen we ook uit op de werkvloer. We houden van nuchterheid, transparantie, en korte communicatielijnen, waarbij we samen de verantwoordelijkheid delen voor alles wat we doen. En het beste van alles: we zijn op zoek naar nieuwe collega’s!

Wil jij ook werken aan het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, een volgende stap in je carriére, of sta je juist aan het begin en wil je een werkgever die jou begeleid?

Kom dan kennis maken bij HR desk op onze stand. Hier kunnen we laagdrempelig en subtiel kennis met elkaar maken. We kijken graag samen met jou naar waar je naartoe wilt en kan gaan. Zodat we samen verder kunnen. Ga je met ons mee?

Bouw samen met Groupe Atlantic aan jouw toekomst.