Skip to main content

Persoonlijke uitnodiging

Op donderdag 8 december nodigen wij je van harte uit om samen met ons de stekker in een nieuw tijdperk te steken! We hebben een bijzonder programma voor je samengesteld. Allereerst met een inspirerend verhaal door Geanne van Arkel. Aansluitend een kijkje in onze eigen keuken, met als climax de aanstaande directie wisseling. Ga je met ons mee?

Geanne van Arkel werkte als hoofd duurzame ontwikkeling bij Interface, de tapijttegelfabrikant die al sinds 1994 werkt aan het leveren van een herstellende bijdrage aan milieu en maatschappij.  Ze weet zowel intern als extern mensen te verbinden en duurzaamheid op persoonlijke wijze over te brengen. Hierdoor kan iedereen een eigen vertaalslag maken om zo duurzaamheid strategisch en creatief te verankeren binnen organisaties en ketens.

Laat het ons weten door het formulier hieronder in te vullen. We zien je graag verschijnen, tot dan!

Programma

15.30   Ontvangst gasten

16.15    Opening door marketing GA NL

16.25   Duurzame innovatie en ontwikkeling van nieuwe business modellen; keynote spreker: Geanne van Arkel

17.00    Duurzaamheid  / CSR binnen Groupe Atlantic Europa
Aankondiging directie wisseling door Nicolas Bruneau / Area Director GA

17.25    Muziek, bubbels, fingerfood buffet en gelegenheid om onze nieuwste all-electric warmtepompen & onze nieuwste ventilatiesystemen te aanschouwen

20.00    Koffie en taart

20.30    Einde programma

Geschenken

Het meebrengen van een geschenk is absoluut niet nodig, je aanwezigheid is al meer dan voldoende. Mocht je toch graag een geschenk willen geven, dan waarderen wij een donatie t.b.v. “Climate Clean Up” ten zeerste. Hiervoor stellen wij de volgende rekening ter beschikking:

NL15RABO0310954819 ten name van Groupe Atlantic Nederland, onder vermelding van ‘8 december’.