Skip to main content

Kwaliteitscoördinator

HBO | 32-40  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de afdeling service. Als kwaliteitscoördinator ben je een spin in het web voor de kwaliteit van al onze productgroepen.

Je bent de verbindende factor tussen Product Management, inkoop, verkoop, aftersales innovatie en product ontwikkeling en productie. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van onze producten en processen. Je werkt elke dag mee om kwalitatief hoogwaardige producten te ontwikkelen en deze te produceren in een zo efficiënt mogelijk proces.

Onder jouw kritische blik samen met jouw collega’s, maken we onze producten elke dag weer beter. Je neemt deel aan ontwikkel projecten, verbeter projecten en waar nodig ondersteun je de assemblageafdeling met jouw kennis bij het maken van (balans)ventilatiesystemen.

Taakomschrijving

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het zorgdragen voor een effectieve kwaliteitsborging, zowel binnen de ontwikkeling van onze producten als in productie.
 • Samen met inkoop zal je o.a. auditen bezoeken van externe werkplaatsen.
 • Je bent betrokken bij het selectieproces van leveranciers, waarbij je advies aan de afdeling inkoop en het ontwikkelteam geeft.
 • Het verzorgen van interne en externe rapportages op gebied van de kwaliteitsprestaties.
 • Het opstellen van KPI’s op het gebied van kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service.

Wat je collega's zeggen

In deze rol maak je onderdeel uit van onze IT en Finance-afdeling. Wil jij weten hoe een afdeling er bij ons uit kan zien? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking met onze finance afdeling als voorbeeld!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Dit neem jij mee

Het profiel van de ideale kandidaat:

 • Beschik je over een technische opleiding op minimaal HBO niveau. Denk aan bijvoorbeeld Technische bedrijfskunde of Quality Management.
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring opgedaan in een soortgelijke rol. Bij voorkeur in een productieomgeving.
 • Klinken de kwaliteitsprogramma’s ISO 9001, ISO 14001, Lean Six Sgima en/of DMAIC, APQP/PPAP jouw bekend in de oren.
 • Heb je kennis van Meet- en regeltechniek.

Wat wij jou bieden

Waarom je graag bij ons wilt werken:

Je komt te werken in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf met een duidelijke toekomstvisie, welke zich inzet voor een duurzamer en gezonder Nederland. Bij ons kun je flexibel werken, denken we mee aan je zorgverzekering, gezond leven en sporten én bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij:

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een 60% / 40% pensioenregeling (60% betalen wij, 40% investeer jij);
 • Na je eerste jaar deel je mee in de winst (winstdelingsregeling)
 • Een laptop (en indien nodig voor je functie, een telefoon) van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding – 0,21 cent per km – tot een max van 60 km per dag;
 • Hybride werken – indien het past bij je functie krijg je de mogelijkheid om 50% van je werkweek thuis te werken;
 • Flexibele werktijden – jij bepaalt zelf wanneer je werkt (ergens tussen 7.30-18:00 uur);
 • Mogelijkheid tot sporten met korting bij Fit20;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Daarnaast krijg je ook alle begeleiding die je nodig hebt en zetten we in op je persoonlijke ontwikkeling en binding met collega’s. Dit doen we o.a. door:

 • Een uitgebreid onboarding programma – hierdoor ken je de organisatie en je collega’s binnen no-time;
 • Meerdere evaluatiemomenten per jaar met persoonlijke ontwikkeltrajecten;
 • De mogelijkheid om kosteloos trainingen te volgen bij GoodHabitz;
 • En natuurlijk toffe bedrijfsuitjes en activiteiten – denk aan kerstdiners, paaslunches, kwartaalborrels, pizza avonden en een jaarlijkse Citytrip en Familiedag.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.