Junior product manager aircoheaters

HBO | 32 – 40 uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Als junior product manager ben je verantwoordelijk voor het beheren, ontwikkelen en optimaliseren van ons productassortiment. Je richt je op onze duurzame aircosystemen van het merk Fujitsu. Je houdt je bezig met het managen van de product lifecycle en zorgt ervoor dat het assortiment naadloos aansluit bij onze klanten, zoals koeltechnische bedrijven, totaal installateurs en bouwbedrijven. Je verkent markttrends en -ontwikkelingen en brengt klantwensen in kaart om dit vervolgens te vertalen naar ons productprogramma. Uiteindelijk is het jouw doel om producten te bieden waar klanten op zitten te wachten en blij van worden. Je verzorgt productintroducties, beheert productspecificaties en ondersteunt in technische advisering richting klanten. Daarnaast beheer je technische instructies, handleidingen en productdata en lever je content voor brochures, catalogi en onze website.

Er wordt intensief met elkaar samengewerkt: je bent de verbindende schakel tussen inkoop, verkoop, finance én marketing. Ook heb je contact met klanten en werk je samen met onze ontwikkelafdelingen en leveranciers. Uiteraard doe je dit alles niet alleen, maar in een team met vier enthousiaste product managers. Uiteraard krijg je alle begeleiding die je nodig hebt, waaronder een uitgebreid inwerktraject, producttrainingen en diverse collega’s die jou gaan helpen succesvol te zijn in jouw rol! Alleen samen zetten we het beste resultaat neer!

Taakomschrijving

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Het beheren, ontwikkelen en optimaliseren van het productassortiment;
 • Het managen van de product lifecycle;
 • Het in kaart brengen van klantwensen, eisen en ontwikkelingen in de markt;
 • Het beheren van technische instructies, handleidingen en productdata;
 • Het leveren van content voor brochures, catalogi en onze website;
 • Het samenwerken met verschillende afdelingen om tot het beste resultaat te komen.

Wat je collega's zeggen

Wil jij graag meer te weten komen over de afdeling product management? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Wat jij toevoegt

De ideale junior productmanager voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding;
 • Je bent een starter of hebt ervaring in een soortgelijke rol;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift;
 • Je kunt projectmatig werken en hebt affiniteit met techniek;
 • Je bent analytisch, proactief, resultaatgericht, communicatief vaardig en een teamplayer.

Wat wij jou bieden

Waarom je bij bij Groupe Atlantic zou willen werken

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32 – 40 uur per week waarin je veel kunt leren;
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma zodat je collega’s leert kennen en inhoudelijke kennis opdoet over onze duurzame producten;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen vanuit onze online portal, maar ook face-to-face door het volgen van producttrainingen op locatie;
 • Werken voor een bedrijf waarin de focus ligt op het produceren van duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten die passen in de wereld van nu;
 • Open, hands-on cultuur.  Met een prettige en informele no-nonsense sfeer met 45 enthousiaste collega’s;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in ons energie neutrale bedrijfspand in Veenendaal;
 • Heel veel leuke uitjes zoals een jaarlijkse CityTrip, familiedag, kerstdiner en diverse leuke PV activiteiten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV
  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.