Skip to main content

Junior financial controller

HBO | 32-40  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Als junior financial controller ben je primair verantwoordelijk voor de juistheid en tijdigheid van de boekhouding, het opstellen van periodieke rapportages en het verzorgen van managementinformatie. Je bent de controlerende factor op het gebied van de crediteuren- en debiteurenadministratie en draagt waar nodig procesverbeteringen aan. Daarnaast zorg je voor tijdige BTW, ICP en CBS aangiftes en lever je een bijdrage aan de maandafsluiting. Tevreden ben jij pas als jouw werk tot in de puntjes klopt. Je genereert financiële (maand)rapportages en initieert voorstellen voor nieuwe en verbeterde overzichten die een bijdrage leveren aan de besturing van de onderneming. Continu zet je jouw analytisch en cijfermatig inzicht maximaal in.

Vanuit jouw rol draag je ook bij aan de controle op kritische interne processen. Je identificeert de risico’s en de bijbehorende interne controle maatregelen en borgt deze. Kortom: een afwisselende en uitdagende rol waarin jouw kritische en analytische blik van toegevoegde waarde zal zijn! Als junior financial controller ben je onderdeel van een ambitieus team en kom je te werken in een inspirerende omgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de manager finance en operations. Het team finance bestaat verder uit twee financieel medewerkers en een business controller. Samen zetten we de schouders eronder om iedere dag het verschil te maken!

Taakomschrijving

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Het voeren van de complete boekhouding;
 • Het ondersteunen bij debiteuren- en crediteurenbeheer;
 • Het zorgen voor tijdige BTW, ICP en CBS-aangiftes;
 • Het leveren van een bijdrage aan de maandafsluiting t.b.v. de Franse holding;
 • Het genereren van financiële (maand)rapportages;
 • Het bijdragen aan de opzet, werking en optimalisering van de AO/IC en de borging hiervan;
 • Het aandragen van procesverbeteringen waar nodig.

Wat je collega's zeggen

Wil jij graag meer te weten komen over de afdeling finance? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Wat jij toevoegt

De ideale junior financial controller voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting;
 • Je hebt enige ervaring in een financiële functie (pre);
 • Je hebt kennis van en ervaring met Excel;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent communicatief vaardig, oplossingsgericht en positief ingesteld;
 • Je bent assertief, accuraat en je weet het overzicht te bewaken;
 • En bovenal, je bent een leuke en enthousiaste collega!

Wat wij jou bieden

Waarom je bij bij Groupe Atlantic zou willen werken

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 32 – 40 uur per week waarin je veel kunt leren;
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma zodat je je collega’s, de afdelingen en de processen leert kennen;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen vanuit onze online portal;
 • Werken voor een bedrijf waarin de focus ligt op het produceren van duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten die passen in de wereld van nu;
 • Open, hands-on cultuur. Met een prettige en informele no-nonsense sfeer met 45 enthousiaste collega’s;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in ons energie neutrale bedrijfspand in Veenendaal;
 • Veel leuke georganiseerde uitjes zoals een jaarlijkse CityTrip, familiedag, kerstdiner, en diverse leuke PV activiteiten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.