Skip to main content

HR Assistent

MBO/HBO | 24  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Als HR Assistent ondersteun je onze HR-afdeling met diverse voorkomende administratieve en backoffice werkzaamheden. Alles wat in administratieve zin geregeld moet worden voor de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers regel én registreer jij tot in de puntjes. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verzorgen van uiteenlopende correspondentie zoals het opmaken van arbeidsovereenkomsten en brieven, het up-to-date houden van de personeelsdossiers, het indienst muteren van nieuwe medewerkers en het verwerken van ziek- en herstelmeldingen. Hiernaast verricht je voorbereidende werkzaamheden voor de salarisadministratie en assisteer je jouw HR collega bij het onboardingsproces van nieuwe collega’s. Je bent het aanspreekpunt voor medewerkers als het gaat om allerlei HR-gerelateerde vragen. Dit doe je niet alleen, maar samen met het HR team zet je de schouders eronder om zowel de medewerkers als de organisatie naar een hoger plan te tillen!

Taakomschrijving

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Je komt te werken in het HR team dat naast jou bestaat uit een HR manager, een adviseur recruitment en een officemanager. Samen zorg je ervoor dat je net dat stapje extra zet voor zowel de organisatie als de medewerkers.

Jou ontgaat niets. Je schakelt snel tussen de verschillende werkzaamheden en neemt je verantwoordelijkheid en initiatieven. Dankzij jou lopen de HR-processen en -administratie op rolletjes en weten medewerkers jou te vinden.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan o.a. uit:

 • Het verzorgen van administratieve werkzaamheden rondom in-, door- en uitstroom;
 • Het up-to-date houden van de personeelsdossiers;
 • Het verzorgen van uiteenlopende correspondentie;
 • Het indienst muteren van nieuwe medewerkers;
 • Het assisteren bij het onboardingsproces van nieuwe collega’s;
 • Het bijhouden en monitoren verlofaanvragen;
 • Het verwerken van ziek- en herstelmeldingen;
 • Het coördineren en registreren van trainingen en opleidingen en het monitoren van het interne trainingsprogramma;
 • Het verrichten van voorbereidende werkzaamheden voor de salarisadministratie;
 • Het onderhouden van het contact met externe partijen zoals de arbodienst en leasemaatschappij;
 • Het beantwoorden van HR-gerelateerde vragen van medewerkers;
 • Het optimaliseren van de administratieve HR processen.

Wat je collega's zeggen

In deze rol maak je onderdeel uit van onze HR-afdeling. Wil jij weten hoe een afdeling er bij ons uit kan zien? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking met onze finance afdeling als voorbeeld!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Wat jij toevoegt

De ideale HR Assistent voldoet aan de volgende criteria:

 • Je beschikt over een afgeronde MBO of HBO opleiding richting HRM / Personeel en organisatie;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke administratieve HR rol, zoals de rol van HR Assistent of HR medewerker;
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Office;
 • Je hebt een positieve instelling en kan veerkrachtig met veranderingen omgaan;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel, resultaatgericht en een teamplayer;
 • Je bent organisatorisch sterk, energiek, integer, secuur en gestructureerd.

Wat wij jou bieden

Waarom je bij bij Groupe Atlantic zou willen werken

Je komt te werken in een snelgroeiende, dynamische organisatie met een toekomstvisie. Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten waarbij we onze medewerkers niet uit het oog verliezen. Binnen HR is een mooie basis gelegd en hebben we de ambitie om te groeien naar een 2.0 versie. Verder bieden we jou in deze rol:

 • Een afwisselende en uitdagende functie voor 24 uur per week waarin je veel kunt leren;
 • Een uitgebreid onboardingsprogramma zodat je je collega’s, de afdelingen en de processen leert kennen;
 • De mogelijkheid om trainingen te volgen vanuit onze online portal;
 • Werken voor een bedrijf waarin de focus ligt op het produceren van duurzame, betrouwbare kwaliteitsproducten die passen in de wereld van nu;
 • Open, hands-on cultuur. Met een prettige en informele no-nonsense sfeer met 45 enthousiaste collega’s;
 • Toekomstperspectief binnen een gezond, groeiend en dynamisch bedrijf gevestigd in ons energie neutrale bedrijfspand in Veenendaal;
 • Veel leuke georganiseerde uitjes zoals een jaarlijkse CityTrip, familiedag, kerstdiner, en diverse leuke PV activiteiten;
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA mee je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV

  Upload Motivatiebrief  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.