Skip to main content

Corporate Recruiter

HBO | 16-24  uur | Veenendaal

Solliciteren

Wat je gaat doen

Jouw functie

Wegens vervanging tijdens zwangerschapsverlof zijn wij voor ons HR team op zoek naar een corporate recruiter. Het gaat om de periode januari t/m mei 2023.

Als corporate recruiter bouw je mee aan onze organisatie en ben je verantwoordelijk voor de werving, selectie en onboarding van nieuwe collega’s binnen Groupe Atlantic Nederland! We zijn een sterk groeiende organisatie, dus je hoeft je geen dag te vervelen. Je kunt niet wachten om op een creatieve manier nieuwe collega’s binnen uitdagende doelgroepen aan te werven.

Zo ben je de ene dag op zoek naar die ene goede online marketeer en houd je je de volgende dag bezig met de werving van een passende collega voor het product development team. Je weet de juiste kanalen in te zetten voor een succesvolle werving en je onderhoudt veelvuldig contact met collega’s en diverse recruitment- en uitzendbureaus.

Daarnaast lever je samen met jouw collega van marketing een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van onze arbeidsmarktcommunicatieplannen en zorg je voor een perfecte onboarding van nieuwe collega’s.

Taakomschrijving

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit:

 • Het monitoren van de wervingsbehoefte en het opstellen van het juiste wervingsplan voor iedere vacature;
 • Het vertalen van behoeften en wensen naar concrete vacatureteksten;
 • Het actief werven en interesseren van kandidaten via social media, zoekmachines en vacaturebanken;
 • Het selecteren en interviewen van kandidaten;
 • Het afnemen en evalueren van assessments;
 • Het maken van aanbiedingen en contracten voor toekomstige nieuwe collega’s;
 • Het zorgdragen voor een perfecte ‘onboarding’ van nieuwe collega’s;
 • Het leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van arbeidsmarktcommunicatie, het versterken van ons werkgeversmerk.

Wat je collega's zeggen

In deze rol maak je onderdeel uit van onze HR-afdeling. Wil jij weten hoe een afdeling er bij ons uit kan zien? Bekijk dan nu onderstaande video voor een korte kennismaking met onze marketing afdeling als voorbeeld!

Nu al enthousiast?

Twijfel niet langer en solliciteer meteen.

Dit neem jij mee

Het profiel van de ideale kandidaat:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding;
 • Je hebt minimaal een aantal jaar werkervaring in recruitment, bij voorkeur binnen het MKB en/of binnen een vergelijkbare branche;
 • Je bent communicatief vaardig, organisatorisch sterk en een getting-the-job-done-spirit;
 • En bovenal, je bent een leuke en enthousiaste collega!

Wat wij jou bieden

Waarom je graag bij ons wilt werken:

Je komt te werken in een snelgroeiend, dynamisch bedrijf met een duidelijke toekomstvisie, welke zich inzet voor een duurzamer en gezonder Nederland. Bij ons kun je flexibel werken, denken we mee aan je zorgverzekering, gezond leven en sporten én bieden wij natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden. Zo bieden wij:

 • Een meer dan marktconform salaris;
 • 23 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een 60% / 40% pensioenregeling (60% betalen wij, 40% investeer jij);
 • Na je eerste jaar deel je mee in de winst (winstdelingsregeling)
 • Een laptop (en indien nodig voor je functie, een telefoon) van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding – 0,19 cent per km – tot een max van 60 km per dag;
 • Hybride werken – indien het past bij je functie krijg je de mogelijkheid om 50% van je werkweek thuis te werken;
 • Flexibele werktijden – jij bepaalt zelf wanneer je werkt (ergens tussen 7.30-18:00 uur);
 • Mogelijkheid tot sporten met korting bij Fit20;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis.

Daarnaast krijg je ook alle begeleiding die je nodig hebt en zetten we in op je persoonlijke ontwikkeling en binding met collega’s. Dit doen we o.a. door:

 • Een uitgebreid onboarding programma – hierdoor ken je de organisatie en je collega’s binnen no-time;
 • Meerdere evaluatiemomenten per jaar met persoonlijke ontwikkeltrajecten;
 • De mogelijkheid om kosteloos trainingen te volgen bij GoodHabitz;
 • En natuurlijk toffe bedrijfsuitjes en activiteiten – denk aan kerstdiners, paaslunches, kwartaalborrels, pizza avonden en een jaarlijkse Citytrip en Familiedag.

Hi! Wij zijn Groupe Atlantic

Comfort technologie verder brengen. Onze klanten én onze mensen verder brengen. Groupe Atlantic Nederland is jouw connectie naar het nieuwe verwarmen, verkoelen en ventileren. Met onze merken Atlantic, Fujitsu en Orcon zorgen wij voor vooruitgang om ons leefcomfort te verhogen. We nemen je mee in de all-electric transitie. Elke dag brengen wij een duurzame toekomst een stukje dichterbij. Met als doel: een gezond en energiezuinig binnenklimaat voor iedereen. Groupe Atlantic Nederland geeft je de continuïteit van een wereldspeler én de slagkracht van een lokale speler. Want om vooruit te komen moet je groot denken maar met kleine stappen beginnen. GA je met ons mee?

Sollicitatieprocedure

timeline_pre_loader

Stap 1: Sollicitatie

Je stuurt je sollicitatiebrief via de mail. Wij lezen jouw sollicitatiebrief zorgvuldig door. Je krijgt altijd een persoonlijke reactie van ons. Dit proberen wij binnen een week te doen.

Stap 2: Zijn we een match?

Als we graag kennis willen maken nodigen we je uit voor een eerste gesprek. Afhankelijk van de situatie is dit een gesprek via Microsoft Teams, of bij ons op kantoor in Veenendaal. Na het eerste gesprek kijken we een match voor elkaar kunnen zijn.

Stap 3: Een persoonlijkheidstest

Is er vanuit beiden een match, dan wordt je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Ter voorbereiding van het tweede gesprek wordt gevraagd om (thuis) een online persoonlijkheidstest in te vullen.

Stap 4: Uitnodiging tweede gesprek

Na het invullen wordt een afspraak gemaakt voor het tweede gesprek. De persoonlijkheidstest is een van de onderwerpen voor het tweede gesprek. De uitslag wordt met jouw gedeeld en besproken. De test is niet leidend, maar geeft ons een extra inzicht voor dit tweede gesprek.

Stap 5: Referenties

Als we na het tweede gesprek nog steeds vinden dat we een goede match voor elkaar zijn checken we 1 a 2 referenties, welke we uiteraard in overleg met jou selecteren en benaderen.

Stap 6: Aanbod

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen en voelen we allebei een klik, dan doen we je een passend aanbod.

Stap 7: Welkom aan boord!

Het contract wordt getekend en je start met je onboarding. Deze onboarding duurt ongeveer een maand en tijdens deze periode kijk je met alle afdelingen eventjes mee, krijg je product trainingen, en maak je natuurlijk uitgebreid kennis met je collega’s!

GA solliciteren

Is deze functie je op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je CV voorzien van een motivatie. Gebruik hiervoor het contactformulier hiernaast, of email het naar ons.

Je reactie kun je sturen naar Iris Koornneef: werving.nl@groupe-atlantic.com Voor meer informatie over de vacature kun je contact met ons opnemen: tel. 0318-544700 of  tel.: 06-21535459.

  Upload CV
  Upload Motivatiebrief


  Groupe Atlantic

  Landjuweel 25
  3905 PE Veenendaal

  Orcon

  Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

  Atlantic

  Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
  en comfortapparatuur.

  Fujitsu

  Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
  warmtepompen en airconditioning.