Geef elke cv-installatie een boost met de Aurea Hybride add-on, de meest complete hybride warmtepomp zonder binnenunit voor elke cv-ketel

Hybride warmtepomp opstellingen worden steeds populairder. Het is een slimme, flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is. Ook verbeter je hiermee het energielabel en daarmee de waarde van de woning. Kortom, een echte boost voor elke cv-installatie.

De meest compacte oplossing

De Aurea Hybride add-on heeft géén binnenunit. Dat betekent dat de cv-ketel niet verplaatst hoeft te worden en dat de ruimte in de woning behouden blijft.

De meest eenvoudige oplossing
De Aurea Hybride add-on past op elke cv-ketel en er zijn geen f-gas handelingen nodig om deze te kunnen plaatsen.

De meest voordelige oplossing
De Aurea Hybride add-on is een voordelig alles-in-één-pakket; een buitenunit inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter. De installatietijd is kort en door de COP van bijna 5 is hij snel terugverdiend.

Veel gestelde vragen

Onze hybride warmtepomp leveren we via de groothandel aan installateurs.
Bent u een particulier? Dan vind u op de pagina ‘Veel gestelde vragen’ de meeste antwoorden. Heeft u daarna nog vragen, dan verwijzen we u naar uw installateur in de buurt, of naar een van de installateurs waar wij mee samenwerken. Deze lijst kunt u hiernaast downloaden.

Resultaat na installatie

• Gegarandeerd wooncomfort
• Gegarandeerde CO2-besparing
• Jaarlijkse besparing tot 60% op gasverbruik verwarming
• Jaarlijkse besparing op energiekosten, afhankelijk van de woonsituatie
• Waardevermeerdering woning door hoger energielabel
• ISDE-subsidie van 1700,- (KA17887)*

*Bekijk de subsidie via de RVO

Voordelen voor de installateur

Deze hybride warmtepomp heeft geen binnenunit, enkel een controlbox die de cv-ketel en de warmtepomp aanstuurt. Er zijn geen f-gas handelingen nodig om hem te kunnen plaatsen. In de buitenunit zijn de circulatiepomp, ontluchter en veiligheidsklep al geïntegreerd, dat scheelt werk. De warmtepomp wordt geleverd inclusief thermostaat, alle benodigde hydraulische componenten en vuilfilter. Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing!

Ik ben installateur en wil graag contact met een adviseur

Eenvoudig te installeren

Naast dat de Aurea Hybride add-on een compacte oplossing is, is hij ook eenvoudig te installeren. Bekijk de video en zie het zelf!

Voordelen voor de woningeigenaar

Het belangrijkste wat deze hybride warmtepomp doet is besparen op je gasverbruik zonder verlies van comfort, maar ook  zonder verlies van ruimte. Deze warmtepomp heeft namelijk geen binnenunit. Dit scheelt ruimte binnen, maar het scheelt ook werk. De cv-ketel hoeft niet verhangen worden en er hoeven geen leidingen te worden verlegd. Daarbij verbeter je het energielabel  van je woning waardoor je woning in waarde vermeerdert. En op de aanschaf krijg je een subsidie van maar liefst 1700,-* euro!

Installateur bij jou in de buurt*Bekijk de subsidie via de RVO

Alle benodigdheden als 1 set geleverd

Een monoblock voor de prijs van een split-oplossing!

Vraag een offerte aan

Complete set, inclusief thermostaat en hydraulische componenten

Naast dat de Aurea Hybride add-on een compacte oplossing is, is hij ook aantrekkelijk geprijsd als complete set. Je hoeft de thermostaat en hydraulische componenten er niet apart bij te bestellen. Bekijk de video!

Voordelen voor corporaties & adviseurs

De Aurea Hybride add-on en is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse renovatiemarkt. Door een woning te verduurzamen met deze hybride warmte pomp, verbeter je het energielabel en daarmee ook de waarde van de woning.

We hebben onze kennis en ervaring met all-electric warmtepompen gebruikt om een hybride oplossing te ontwikkelen. Omdat niet alle woningen geschikt zijn voor een all-electric oplossing, zijn we zijn opzoek gegaan naar een slimme tussenstap om bestaande woningen te verduurzamen. In bestaande situaties is de ruimte voor een warmtepomp altijd een uitdaging, dus de oplossing moest compact zijn en zo werd het idee van de controlbox geboren. De controlbox is het kloppend hart van het systeem en regelt de aansturing van de warmtepomp of de ketel. De bijgeleverde slimme thermostaat is met een app te besturen.

Ik wil een aantal woningen verduurzamen en wil graag contact met een adviseur

Downloads

Download hier alle documentatie

Groupe Atlantic

Landjuweel 25
3905 PE Veenendaal

Orcon

Hoogwaardige ventilatieproducten die passen in de wereld van nu. Gemaakt in Nederland. Voor Nederland.

Atlantic

Dit gerenommeerde, Franse merk is specialist in verwarmingssystemen
en comfortapparatuur.

Fujitsu

Al meer dan 50 jaar trendsetter en bewezen Japanse kwaliteit in
warmtepompen en airconditioning.